Factory

VALMISTUS

eLive on erikoistunut pienten ja keskisuurten tuotantosarjojen valmistamiseen.

Käytössämme on Siemens:in automaattiset ladontalinjat. Juotostekniikkana käytössä on reflow-juottaminen. Teemme tarvittaessa myös käsinladontaa.

Laatua ja jälkeä seurataan tuotantoprosessin jokaisessa vaiheessa. Laatukäsikirjan mukainen komponettien käsittely alkaa heti tilaamisesta alkaen.

Vastaanotamme tavaraa laatukäsikirjan mukaisesti, hyväksymällä tai hylkäämällä tavaran, jonka jälkeen sen logistinen ketju jatkuu joko varastoon tai karanteeniin.

Panostamme prosessin läpinäkyvyyteen, sekä komponenttien täydelliseen seurattavuuteen. Testaamme valmistamamme, sekä käyttämämme komponentit ja olemme ylpeitä laadustamme. Jäljitettävyys on meille tärkeä osa tuotantoa; se mahdollistaa viallisten komponettierien tai valmistusvirheiden kiinni saamisen hyvissä ajoin.

Juotosten laadun tutkimme jokaisen paletin kohdalla, ja jos visuaalinen tarkastelu ei riitä, voimme toimittaa kortit röntgeniin varmistuaksemme laadusta. Hyödynnämme teknologiaosaamistamme laadun ja jäjitettävyyden tarkkailussa: pyrimme välttämätään ihmisen käsin tekemää kirjaamista ja keräämmekin jokaisesta tuotteesta mahdollisimman kattavasti informaatiota automatisoidusti, jotta tuotteemme olisivat virheettömiä.

Testaamme jokaisen tuotteen, ennen eteenpäin luovuttamista.

Mitä enemmän tietoa kertyy, sen paremmin olemme onnistuneet jäljitettävyyden ja laadun varmistamisessa.